01

TERMÉK

A Palean termékek minden bőrtípus számára megfelőek?

Igen, termékeink nem-semlegesek és alkalmasak minden bőrtípusra. Ugyanakkor minden bőr egyedi és a termékek mellett egyéb külső, környezeti tényezők is hathatnak rá. Az érzékeny bőrtípussal rendelkezőknek javasoljuk a termékek kipróbálását egy kevésbé látható bőrfelületen.

Termékeitek kiválhatnak-e bőirritációt?

Termékeinket hipoallergén összetevőkből készítjük. Ha mégis bőrirritációt tapasztaltok, akkor függesszétek fel a termék használatát és keressetek fel egy bőrgyógyászt. Érzékeny bőrtípus esetén javasoljuk a termék tesztelését egy rejtettebb bőrfelületen.

A Palean kozmetikumok gyógyhatású készítményeknek tekinthetőek?

Kozmetikumaink nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére. Használatuk nem helyettesíti sem a gyógykezelést, sem a szakszerű orvosi ellátást.

A termékeket tesztelitek állatokon?

A Paelan termékek fejlesztése során nem végeztünk állatkísérleteket. Termékeink büszként hirdetik vegánságukat és állatkísérlet mentességüket.

Milyen alapanyagok találhatóak a termékekben?

Az összetevők pontos listái megtalálhatóak a termékek leírásában. Kozmetikumaink UltraGreen tanúsítvánnyal rendelkeznek, így mentesek az egészségre és környezetre ártalmas összetevőktől (úm. a parabének, szintetikus polimerek, alumíniumot tartalmazó szerves, vagy szervetlen vegyületek)  és megfelelnek a legszigorúbb egészségügyi szabványoknak. 

Hol tároljam a termékeiteket?

A termékeket tartósan hűvös, száraz, a közvetlen napfénytől védett helyen javasoljuk tárolni.

A Palean termékei használhatóak a terhesség alatt is?

Termékeink a lehető legtermészetesebb összetevőkből állnak és nem tartalmaznak a terhességre veszélyes alkotóelemeket.

Hol készülnek a termékeitek?

Az összetevőket kizárólag EU-s partnerektől szerzi be a kozmetikai bérgyártó, a FÁMA Cosmetics. A gyártás a FÁMA Cosmetics magyarországi üzemeiben történik.

Nem jön az arckrém a tégelyből?

A feltöltő arckrémünket a vákuum elvén működő, airless csomagolásban forgalmazzuk.

Az első használat alkalmával addig kell nyomni a pumpát, míg el nem indul a termék az adagolóból. Esetenként 20-30 nyomás is szükséges, míg a dugattyú el nem kezdi kinyomni a tégelyből a kozmetikumot.

Ha ezek után sem működne a pumpa, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Mi az az Airless tégely?

A feltöltő arckrémünket a vákuum elvén működő, airless csomagolásban forgalmazzuk, így a tégelyben lévő kozmetikum nem érintkezik levegővel és nem szennyeződik. Az adagolócsöves tégelyekkel szemben az airless tégelyből a bennük található dugattyú segítségével az utolsó cseppig ki tudjuk préselni a kozmetikumot.

02

SZÁLLÍTÁS

Milyen szállítási módok közül választhatok?

Rendelésed során többféle szállítási mód közül választhatsz, melyek az alábbiak:

  • Boxy aznapi expressz szállítás (munkanapokon 12 óráig leadott rendeléseket még aznap kivisszük a címzettnek 14- és 20 óra között)
  • Boxy másnapi szállítás (a Boxy választja ki számodra, melyik futárszolgálat vigye házhoz a csomagodat. Az elérhető leghatékonyabb szállítót választjuk neked.)
Milyen futár szállítja ki a termékeimet?
  • 7 különböző szállító és közel 6000 fixpont közül választhatsz, és számos csomagautomata szállítás is rendelkezésedre áll.
  • A szállító partnereink a következők:
  • DPD, MPL, EXPRESS ONE, SPRINTER, GLS, FOXPOST, HDT
Honnan tudom, hogy már elindult a csomagom a kiszállítási címre?

A kiszállító partnereink küldenek egy tájékoztató e-mailt, amikor már elhagyta a raktárunkat a csomagod. Ebben a tájékoztató levélben található egy időintervallum (időablak) is, hogy mikor várhatod a rendelésedet aznap.

Hogyan tudom nyomon követni a csomagom útját?

A kiszállító cég e-mailjében találod a csomag nyomkövetési linkjét és ennek alapján folyamatosan követheted, hogy merre jár a csomagod.

Sérült termék érkezett a csomagban, mit tegyek?

Kérjük, hogy minden ilyen esetben vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben és mi intézzük a továbbiakat a szállítóval.